VIII Puistofilosofia -viikkoa vietetään Ikaalisissa 25.-29.7.2017

Järjestyksessä jo kahdeksatta Puistofilosofia-viikkoa vietetään Ikaalisissa 25.-29.7.2017. Viisipäiväinen ajattelun ja dialogin festivaali kokoaa Ikaalisiin jälleen kerran loistavia alustajia aiheineen, unohtamatta tietenkään mahtavaa yleisöä, joiden kanssa mielenkiintoisia keskusteluja ja ajatusten vaihtoa harrastetaan. Olet sydämellisesti tervetullut ajatusten äärelle Keskuspuiston jalopuiden siimekseen. Ota ystäväsi, viltti ja piknik-kori mukaan!

VIII Puistofilosofia-viikon ohjelman valmistelu on täydessä vauhdissa. Tämän vuoden Puistofilosofia-viikko osuu Suomen satavuotisen itsenäisyyden juhlavuodelle, joka tavalla tai toisella huomioidaan myös festivaalin ohjelmassa. Puistossa filosofoidaan päivisin ja tuttuun tapaan luvassa on Keskusteluja kyläravintolassa -iltatapahtumat Bar No Namessa. Uutena aluevaltauksena, yhteistyössä Ikaalisten kaupunginkirjaston kanssa, järjestetään myös Lasten Puistofilosofia -tapahtuma. Luvassa on filosofisia keskusteluja, jotka on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille.

Merkitse siis kalenteriisi kesälomasi ajankohdaksi heinäkuun viimeinen viikko ja suunnista sinisten ajatusten äärelle Ikaalisiin.

Ohjelma julkaistaan kuluvan kevään aikana. Seuraa tilanteen kehittymistä kotisivuillamme, sekä Facebook- ja Twitter -tileillämme (@Puistofilosofia).

Keskusteluja puistossa kesällä 2016. Kuva: Sirpa Sarin.
Keskusteluja puistossa kesällä 2016. Kuva: Sirpa Sarin.