Puistofilosofia -tapahtuma mukana keskustelemassa postmodernismista osana Oblivian Museum of Postmodern Art -esityssarjaa Helsingissä 13.10.2016

Kun Suomen kansainvälisesti tunnetuin esitystaidekollektiivi Oblivia aloitti MOPMA-sarjan vuonna 2012, ryhmä tiesi olevansa tienristeyksessä. Nyt, vuonna 2016, tie on kuljettu: Viidessä vuodessa ja viidessä teoksessa näkyy ajan kulku.

Tämä on loppu ja uuden alku. Käynnissä on hirviöiden aikakausi, joka vaatii vain yhtä asiaa; pysy inhimillisenä, ihmisenä.

Do be do on viimeinen osa esitystaideryhmä Oblivian Museum of Postmodern Art –esityssarjaa, joka alkoi vuonna 2012 PACT Zollevereinistä. Sitä ovat seuranneet teokset Super B (2013), Kaboom (2014) ja The Rave (2015). Teoksissa on lähestytty postmodernismia niin historian, emootion kuin sen jättämien jälkien kautta.

Päätösosa asettaa postmodernismin tähän päivään. Kuinka esittää nykyhetkeä? Mitä postmodernismi on nyt? Carpe diem, mitä se oikeastaan tarkoittaa? Aihetta lähestytään esitysten jälkeen eri asiantuntijoiden kanssa. Keskustelijoina mm. Muistiliiton asiantuntija, filosofi, liikkeen asiantuntija ja muusikko. Päätösosassa esiintyvät Mikko Bredenberg, Andrius Katinas, Maija Hirvanen, Anna-Maija Terävä, Timo Fredriksson sekä Annika Tudeer.

Puistofilosofia -tapahtuman Antti Sorrilla on ilo ja kunnia olla mukana Museum of Postmodern Art -esityssarjan loppuhuipennuksessa Uuden tanssin keskus Cirkossa Helsingin Suvilahdessa 13.10.2016. Klo 19.00 alkavan esityksen jälkeen luvassa on vapaata keskustelua esityksestä taiteilijoiden ja yleisön kanssa. Liity mukaan joukkoon pohtimaan postmodernismin problematiikkaa. Ennen kuin ilta on päättynyt, ratkaisun avaimet on kaivettu esiin verrattoman dialogin avulla ja tiedät kuinka pysyä inhimillisenä, ihmisenä.

Esityksen kuvaus, liput ja muu info CIRKON KOTISIVUILLA.

Esityksen FACEBOOK-EVENT.

oblivia-do-be-do-mopma-5 mopma