Puistofilosofia Goes Pirkanmaa -kiertue seuraavaksi Akaassa ja Hämeenkyrössä

Ikaalisten XIII Puistofilosofia-viikko saatiin upeasti päätökseen heinäkuun kolmannen viikon lopuksi. Puistoissa filosofointi ei kuitenkaan pääty tänä kesänä Pirkanmaalla tähän. Operaatio Pirkanmaan antaman taloudellisen avun voimin sinisiä ajatuksia viljellään Puistofilosofia ry:n toimesta Ikaalisten lisäksi myös Akaassa ja Hämeenkyrössä.

Jokainen tapahtuma on oma, uniikki kokonaisuutensa, jonka toteuttajina ovat paikalliset puistofilosofit. Tiedon ja dialogin rikkautta ei pysäytä mikään!

AKAA 4.-5.8.2023
Akaan Puistofilosofiaa vietetään 4.-5.8.2023. Etkoja vietetään perjantaina 4.8. Ravintola Alibabassa. Lauantaina päätapahtuma kiirii omiin sfääreihinsä Haihunkosken upeissa kivikautismaisemissa. Luvassa on alustuksia, työpajoja ja verratonta keskustelua. Akaan Puistofilosofia sai vastikään avatuksi upeat kotisivut. Upean ohjelman voi tarkistaa TÄÄLTÄ.

HÄMEENKYRÖ 19.8.2023
Ikaalisten naapurikunnassa Hämeenkyrössä puistofilosofit pääsevät nauttimaan sillanpäälaisiin maisemiin ankkuroituvasta Puistofilosofiasta osana Landefest-päiviä lauantaina 19.8.2023. Päivän yhdistävänä teemana on luonto, ympäristö ja kauneus. Tapahtuma käynnistyy Hämeenkyrön kirjaston lasten satu- ja musiikkituokiolla. Keskustelut jatkuvat Siljanpuistossa, Frantsilan Kehäkukan välittömässä läheisyydessä ja iltakeskusteluja käydään vielä päivän päätteeksi Ravintola Sarvessa. Ohjelma on luettavissa TÄÄLTÄ.

Kaikki tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Sydämellisesti tervetuloa ajattelun ja dialogin pariin!
– Puistofilosofia ry:n puolesta Antti Sorri, puheenjohtaja