X Puistofilosofia-viikon 23.-27.7.2019 ohjelma on julkaistu

Ikaalisten X Puistofilosofia-viikon 23.-27.7.2019 ohjelma on viimein julkaistu! 10. juhlavuottaan viettävän ajattelun ja dialogin minifestivaali tuo Ikaaliseen jälleen kerran todella mielenkiintoisia alustuksia, erilaisia taide- ja musiikkitapahtumia sekä huippuyleisön.

Sokerina pohjalla Ikaalisissa järjestetään 24.-25.7. Ikaalinen Foorumi, kansalaistapahtuma, joka etsii ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseen. Teema näkyy erityisesti myös Puistofilosofian omassa ohjelmassa.

Ohjelma täydentyy vielä muutamalla kohdalla, ja aikaisemmilta vuosilta tuttu ”Ohjelmakartta”, josta koko viikon ohjelma on helppo tarkastaa, saatetaan ohjelman kylkeen ensi tilassa. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa ohjelmaa päivittäin.

Kaikki tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Ota siis ystäväsi, viltti ja piknik-kori mukaan ja suunnista Ikaalisiin!

X Puistofilosofia-viikon 23.-27.7.2019 ohjelman voi lukea TÄSTÄ, tai sitten klikkaamalla yllä kotisivujen tehtäväpalkissa olevaa Ohjelma 2019 -kuvaketta.


2 kommenttia artikkeliin ”X Puistofilosofia-viikon 23.-27.7.2019 ohjelma on julkaistu

  1. Harmin paikka että kiinnostava tapahtuma on mennyt itseltäni ohi. Miten saisi tiedon ensi kesän tapahtuma-ajasta. Jos jokin taho ylläpitää postituslistaa, pyydän lisäämään sähköpostiosoitteeni siihen. Yksineläjänä tavoittelen yhteyttä en niinkään vapautta.
    Terveisin
    Karina Kytömaa

    1. Hei, Karina! Lämmin kiitos viestistäsi! Hienoa, että löysit kaikesta huolimatta tapahtumamme. Ensi vuonna jatketaan. 🙂

      Postituslistaa tapahtumalla ei ole, mutta sosiaalisen median puolelta löytyvät aktiiviset Facebook- ja Twitter- tilit, joita seuraamalla pysyt ajantasalla seuraavan vuoden Puistofilosofia-viikosta. XI Puistofilosofia-viikon päivämäärät ovat jo selvillä. Sinisiä ajatuksia viljellään ”Suomen Ateenassa” 21.-25.7.2020. – Antti

Kommentointi on suljettu.